Blogger @jordalthuizen maakt gehakt van de grootgrutters: Labelleugens, trap er niet in!

'Nog goedkoper, nog efficiënter, snijden in de marge, alternatieve ingrediënten, substituten en vulmiddelen, alles voor een lagere prijs. Want ja, daar is het de Nederlandse supermarkten om te doen, de laagste prijs. ‘De consument wint aan koopkracht’ roepen de bladen. ‘De consument en de dieren verliezen snoeihard’, snik ik.

Jord laat weinig heel van grootgrutters die ten onrechte spreken over: Ambacht volgens oud-Hollands slagersrecept. 'Het enige oud-Hollandse ambacht dat je in dit doosje treurigheid aantreft, is de flinke portie boerengelul.'

Lees zijn hele blog hier.

Hotello of the Year
'Onze' Jord is trouwens genomineerd voor Hotello of the Year! Een erkenning voor een afgestudeerde van een Hogere Hotelschool die gastvrij, energiek, sociaal vaardig, inventief en ambitieus is. Wil je Jord helpen deze felbegeerde titel binnen te slepen, breng dan hier je stem uit.