Niets is zoals het hoort, in de ontregelde hotelkamer die INCH ontwierp voor The Hague. Als ode aan @thomaskascha.

De Thomas Kascha suite, een hotelkamer waarin met verschillende hotelkamertradities de spot wordt gedreven en ontregeling centraal staat. De standaard maakt plaats voor originele elementen. Daar waar je een bureau met een stoel verwacht, staat een tribune waarop je je eigen plek kunt uitzoeken, geen mini- maar een maxibar en een twee bij twee meter groot bed, dat centraal staat in de kamer. Hier kun je zelf bepalen hoe je de nacht doorbrengt, zonder dat de slaappositie al voor je is bepaald.

Duurzaam servies
Ter ere van het afscheid van voormalig voorzitter en bestuurslid van alumnivereniging INCH ontwierpen oud-hotello’s een hotelkamer die symbool staat voor de karaktereigenschappen van Thomas Kascha.

Kascha wordt op een tastbare manier teruggebracht in de hotelkamer. Aan het plafond hangt een mobiel die gemaakt is van het duurzame kwaliteitsservies dat zijn bedrijf SD Trading heeft gemaakt. Wil je daar meer over weten? Lees dan hier het artikel dat we eerder hierover hebben geschreven.