De eerste Teavana theebar is geopend: de manier waarop de wereld thee drinkt zal nooit meer hetzelfde zijn.

Een jaar geleden kocht Starbucks het bestaande theemerk Teavana voor 620 miljoen dollar. ‘Thee is altijd al een belangrijk onderdeel geweest van Starbucks, al sinds de oprichting in 1971’, zegt CEO Howard Schultz van Starbucks. Naast koffie probeert Starbucks nu ook de wereld te veroveren met thee.

Theebar
Starbucks heeft in Manhattan New York zijn eerste theebar geopend. De theeën worden op ambachtelijke wijze bereid door middel van losse bladeren. Daarnaast verkopen ze de standaard Starbucks zoetigheden, theeservies en thee voor thuisconsumptie. Het komende jaar zullen er meer theebars openen. Starbucks belooft de manier waarop de wereld thee drinkt voorgoed te zullen veranderen.