Topkoks voor Thuiskoks nr. 7 is uit! Lekker cadeautje voor jezelf en een goede bijdrage aan Wereldvoedseldag.

Vandaag wordt alweer de zevende editie van het kookboek Topkoks voor Thuiskoks gepresenteerd. Ook dit jaar hebben de beste koks van Nederland belangeloos meegewerkt aan deze bundel van 46 recepten. Topkoks als Jonnie Boer, Ramon Beuk, Niven Kunz en Julius Jaspers delen de recepten van hun beste gerechten in dit boek. 

Wereldvoedseldag
De datum van de lancering is niet willekeurig gekozen, het is vandaag namelijk Wereldvoedseldag. Een dag waarop we stilstaan bij de vraag wat voedsel voor ons betekent en nadenken over de ingewikkelde vraag hoe we ervoor kunnen zorgen dat iedereen ter wereld voldoende te eten heeft. 

Bestellen!
Behalve dat je een fantastisch kookboek in huis haalt, draag je ook een steentje bij aan het goede doel. Want de opbrengst gaat naar het schoolvoedselprogramma van het World Food Programme (WFP) van de Verenigde Naties. En elk verkocht boek - à €11,99 - is al goed voor veertig schoolmaaltijden in Malawi.