Ketchuppp is een nieuwe app die meteen duidelijk maakt wat het niet is: Wij zijn geen nieuw sociaal netwerk.

Vandaag de dag is er een breed scala aan online sociale netwerken. Er zijn mensen die op bijna elk online platform actief zijn en er zijn mensen die één online platform al teveel vinden. Vaak niet omdat ze niet van sociale contacten houden, maar omdat ze liever offline hun contacten onderhouden. Die online platformen zouden namelijk alleen maar zorgen voor meer eenzaamheid.Om dat probleem op te lossen hebben Matthijs Hazeleger en David van Zuilekom de app Ketchuppp bedacht. ‘Het werkt eigenlijk heel simpel. Ketchuppp vertelt je wanneer er een vriend in de buurt is en stelt verschillende locaties voor om elkaar direct te kunnen ontmoeten’, vertellen ze.

Het doel van Ketchuppp is om mensen weer offline met elkaar in contact te brengen zodat ze even kunnen bijpraten onder het genot van een kopje koffie of een lekkere lunch.


De app is te downloaden voor iPhone en Android.