Virtual reality winkels op je smartphone terwijl je op internet surft

Al eerder zagen we de virtual reality supermarkt van Home Plus in de metrogangen van Zuid-Korea. In china gaat de e-commerce site Yihaodian
een stapje verder: de website heeft nu virtual reality stores gelanceerd. Hiermee kan je, terwijl je op je smartphone aan het surfen bent op het internet, shoppen. Online shoppen via je smartphone op openbare plaatsen dus. Op verschillende plaatsen zoals publieke pleinen kun je de app gebruiken om een virtuele winkel te projecteren. Met de accelerometer die bewegingen opmerkt kun je door de ruimtes 'lopen' en beschikbare producten bekijken. Heb je een account, dan kun je via je browser de producten bestellen.

Wat denken jullie: gaan we in de toekomst op deze manier onze boodschappen doen?