De Food Inspiration photochallenge 2013: maak zoveel mogelijk foodfoto's met de 'toevallige'' fotoboek-app Room for thought #happynewyear

Realiseerde jij je tijdens oud en nieuw ook dat je te weinig foto's hebt gemaakt in 2012? Studio Room komt met de oplossing: een gratis app voor de Iphone waarmee je 365 dagen lang, in opdracht van de applicatie op willekeurige momenten foto's maakt van je leven.

Op onvoorspelbare tijden stuurt de Room food for thought app een oproep. Zodra deze op het scherm verschijnt, heeft de gebruiker tien seconden de tijd om zijn onderwerp uit te kiezen voordat de app automatisch een plaatje schiet. Zo heb je tijdens de volgende jaarwisseling een compleet 'toevallig' fotoboek van 2013. 

Food Inspiration vindt deze app zo leuk, dat we je willen uitdagen! Doe mee aan de Food Inspiration foodphoto challenge 2013: download de app, shoot away en stuur ons je jaaroverzicht op 1 januari 2014. Degene die aan het einde van het jaar de meeste foodfoto's in zijn of haar jaarovericht heeft, wint een Food Inspiration Cityguide naar keuze.

Een inspirationeel 2013!