Elke keer andere ingredienten, maar wel altijd Arnhemse lekkernij Het Hommeltje. Slim restjesmanagement!

Het Hommeltje is een Arnhemse lekkernij die gemaakt wordt van resten van verse seizoensproducten. Zo wordt er in de sinterklaastijd speculaas gebruikt en in de zomer fruit. De lekkernij smaakt dus steeds anders, maar is wel altijd helemaal no waste. Op deze manier willen bakker Tom van Otterloo, food designer Nick Twaalfhoven en architect Peter Groot de no waste-trend voortzetten.

Het Hommeltje is ontstaan aan de Hommelseweg in Arnhem. Architect Peter Groot bedacht dat een lekkernij net zoveel vertelt over een wijk als een fraai gebouw. En Het Hommeltje is helemaal Arnhem: het staat voor Arnhems design, duurzaamheid en delicatessen.

De Hommeltjes worden zaterdag 22 december gelanceerd op, uiteraard, de Hommelseweg in Arnhem.