Een echte must-see: het eerste #DeepDinner, de ultieme eetbeleving voor twee! @Creativechefnl

Gerechten die je doen wanen in je kindertijd. Het eten bij je ouders aan de keukentafel. Die ene rode wijn ís die fijne zomeravond in Frankrijk. Onbewust nemen we onze herinneringen mee in wat we het liefst eten.

Hoogstpersoonlijk 

Het is april 2015. Food Inspiration verloot in samenwerking met Creative Chef het eerste Deep Dinner onder bijna 400 kanshebbers. Een diner voor twee, bereidt door de creatieve geest en handen van chef Jasper Udink ten Cate. De setting van het diner, de plek, de inhoud. Alles hangt af van de antwoorden op de 37 persoonlijke vragen die aan de prijs vooraf gingen. 

Liefde voor eten 

Initiatiefnemer en chef-kok Jasper Udink ten Cate is altijd op zoek naar bijzondere middelen om een bijzondere eetbeleving te creëren voor bijzondere mensen op bijzondere plekken. Omdat hij samenwerkt met allerlei creatieve personen uit verschillende vakgebieden kan Jasper zichzelf ontplooien en specialiseren in zoiets als de ultieme eetbeleving. Creative Chef is een initiatief van een groep creatieven die allemaal de liefde voor eten delen. Door met elkaar samen te werken worden de eetconcepten naar een hoger niveau gebracht. Creative Chef gelooft in co-creatie en samenwerken.

Volg Creative Chef op Facebook  of bezoek de website.

Wil jij de Deep Dinner video zien? Check het magazine!