"Weet u zeker dat deze burger vegetarisch is?" Dat is de vraag die je nog vaak van gasten zult krijgen wanneer je kiest voor de burgers van De Vegetarische Slager. Ondanks dat 84% van de Nederlanders een voorkeur heeft voor een vegetarische optie, bestaat 80% van de menu’s uit vlees en vis. Serveer de smaak en textuur van vlees, zonder dat er een dier aan te pas komt. In slechts 6 minuten gemakkelijk te bereiden in de combisteamer, pan of op de grill.

Echt vlees als maatstaf

Als je een alternatief voor vlees biedt, wil je niet inleveren op kwaliteit. Daarom staan smaak en textuur altijd voorop bij De Vegetarische Slager. Zo kun jij als chef het verlangen naar vlees vervullen, zonder dat daar dieren aan te pas komen. De producten ogen niet alleen als vlees, maar geven ook hetzelfde mondgevoel en de sappigheid van vlees die jouw gasten gewend zijn. Om de kenmerkende vleestextuur te creëren, combineert De Vegetarische Slager diverse plantaardige structuren; denk bijvoorbeeld aan sojabonen en tarwe. Die zorgen er tegelijkertijd voor dat de vleesvervangers rijk aan eiwitten zijn.

Serveer jouw signature burger gemakkelijk plantaardig

Op vrijwel iedere menukaart in Nederland is wel een burger te vinden. En laat nou net een hamburger minstens zo smakelijk, plantaardig geserveerd kunnen worden. De Vegetarische Slager heeft verschillende plantaardige burgers om op de kaart te zetten: de Raw NoBeef Veganistische Burger, de Crispy NoChicken Veganistische Burger en de NoBeef Vegetarische Hamburger. De burgers zijn gemakkelijk te bereiden in 6 minuten met de combi-steamer (op 220 graden met 10% stoom), in de pan, grill of van de bbq.

Laat geen gasten schieten, ervaar het zelf!

Carnivoren, flexitariërs, vegetariërs en veganisten… Met de plantaardige burgers van De Vegetarische Slager maak je iedereen fan van jouw vega(n) signature burger! Benieuwd naar de plantaardige burgers van De Vegetarische Slager? Vraag een gratis tasting aan! Dan komt de culinair adviseur naar jouw restaurant om samen de burgers te bereiden en proberen. Want proeven = geloven!

Vraag nu een gratis tasting aan »