Als professional overkomt het je wel vaker: je verblijft voor een congres of een zakelijke afspraak enkele dagen in het buitenland, maar afgezien van de lobby met gratis wifi heb je geen glimp van de couleur locale opgevangen.

 Aan dat nijpend gebrek wil Root Market van het Four Points by Sheraton Brussels iets veranderen.

Brusselse ervaring

Hoe geef je een gast het gevoel dat hij/zij naast de beleving van het hotel ook nog deel uitmaakt van de omgeving en de stad? Het team van Four Points in Brussel wil de gasten onderdompelen in een rasechte Brusselse ervaring, zelfs wanneer zij niet de tijd vinden om de deur uit te gaan. Daarom is het hotelrestaurant volgens een volledig nieuw concept opgevat: in het restaurant krijgen verse producten zoals kaas, wijn, groente en fruit de hoofdrol. Allemaal rechtstreeks afkomstig van de marktkramers op Plaçe Châtelain, één van de markten voor én door Brusseleirs.

Lees meer en bekijk de video over de Root Market in de nieuwe editie van het Food Inspiration magazine: Eten, weten, meten.