Food Inspiration kijkt graag naar wat er komen gaat in onze wereld. We vroegen Jonnie Boer van De Librije om zijn toekomstvisie.

Eind vorig jaar vroegen we aan verschillende internationaal gelauwerde chefs naar hoe zij restaurants in de toekomst zien. Wat is de setting? Wat is het aanbod? Dit is wat ze ons vertelden.

Op zoek naar nieuwe uitdagingen

De drang om telkens iets nieuws te bereiken zie je terug in Jonnie’s keuken. Telkens komt hij met nieuwe, verbluffende creaties. Daarbij is de kwaliteit van ongekende hoogte. Op zoek naar nieuwe uitdagingen verhuisden Jonnie en Thérèse Boer hun driesterrenrestaurant De Librije begin 2015 van het klooster aan het Kriekenpitplein naar Librije’s Hotel aan het Spinhuisplein in Zwolle.

Gevitaliseerd water

Jonnie werkt al jaren met onder meer micro-groenten die worden geteeld met gevitaliseerd water. En struint hij sloten en velden af op zoek naar kruiden, bloemen en planten. Zijn groentemenu is subliem.

Een ommekeer is merkbaar, we zijn op weg naar een nieuw bewustzijn.
Meer hierover weten?