Volgens de eigenaar van The Heart Attack Grill is het eten slecht en dodelijk. ‘But you only live once, right?’

We hebben de afgelopen weken teruggeblikt op al het moois dat we in de afgelopen jaren hebben gemaakt. Een aantal jaar geleden reisden we naar Amerika, waar we wel een heel bijzonder ‘ziekenhuis bezochten: Heart Attack Grill, Las Vegas.

Sexy foodhospital

Hier is de vetminnende klant koning. Of eigenlijk, patiënt. De serveersters lopen er in verpleegsterpakjes, je bestelling heet een recept en de ‘patiënten’ worden bij binnenkomst door een arts onderzocht.

Bypass diner

Op de kaart staan de single, double, triple en quadruple bypass burgers, die druipen van het vet. Hier prediken ze alles wat God verboden heeft: burgers, vet, alcohol en suiker. Zelfs een blaadje sla zul je er niet op vinden. De grootste burgers bevat 8000 calorieën. Ondanks de overheidscampagne van Michelle Obama, die zich sterk maakt voor een gezonde en slanke levenstijl, loopt deze toko als een trein.

Bekijk hier de video van de Heart Attack Grill:

In de 100e editie van het magazine zetten we onze beste ontdekkingen in de spotlights. Benieuwd?

Foto: The Heart Attack Grill