Als het van @palmaerts afhangt, dan mag de horeca rauwer, dierlijker, lelijk en impulsief zijn.

Het thema van VISION 2015, dat samen met Leadersclub Belgium werd georganiseerd, was KISS, keep it stupid simple. Tom Palmaerts deelde met het publiek zijn toekomstvisie over de horeca: 'Ja, het mag KISS zijn. Maar dan dan wel ééntje dat behoorlijk rauw is, dierlijk, kleurrijk, misschien zelfs lelijk, en vooral impulsief.' Deze visie baseert hij op het uitgebreid onderzoek naar Europese jongeren trends en de invloed van deze trends op maatschappij en organisaties. De resultaten van dit onderzoek werd eind vorig jaar gepubliceerd in het European Youth Trend Report van Trendwolves.

Shot van Peter Hernou

Speciaal voor VISION werd Tom begeleid door Peter Hernou, die de inspirerende trendsessie live vertaalde voor meer dan 400 aanwezigen. Peter had voor iedereen een instant shot klaar van cold brew koffie, Callebaut chocolade, gember infuus en rode biet. De bloedrode opkikker, gebracht onder begeleiding van klant en licht zette meteen de toon voor de rest van de dag.