Ontdek producten en diensten die helpen een probleem in de horeca op te lossen.@HorecaExpo

Ook dit jaar ging een vakjury op zoek naar innoverende producten en diensten in het aanbod van Horeca Expo.  Vijf producten werden bekroond met een Innovation Award en elf andere met een Baanbreker. Ze zijn samen te ontdekken op de videowall in Hal 1. We lichtten er enkele toe.

Zoals Cnudde, bijvoorbeeld met hun siliconevormen. Hiermee kan de chef in weinig tijd vooraf een grote hoeveelheid quenelles bereiden met een visueel aantrekkelijke, perfect ronde vorm en ze nadien bakken of invriezen in de vormen. Of ook, een machine voor ijsblokjes met een aanvoerslang dat is uitgevonden door K Dubbel A.

Een selectie van technologieën die het leven in de keuken gemakkelijker maken.
Meer informatie over deze innovatieve producten vind je in onze nieuwe magazine!