Burgers & Booze opent haar deuren met een ongewone burger op de kaart

Een volledig zwarte hamburger, of bijna.

Met uitzondering van het vlees is alles volledig zwart, van het brood tot de kaas en de saus. Burgers & Booze wil klanten verrassen met originele producten maar met behoud van hun kwaliteitslabel. De ingrediënten komen van de beste leveranciers van 't Stad: De Laet voor het vlees, Van Tricht voor kaas,  Toon Declerck voor het brood en Duvel Moortgat.

Een paradoxale maar verleidelijke combinatie.

Om deze hamburger met  zwarte camembert en zwarte ketchup-mosterd saus te proeven, moet je `White lie' bestellen. Hierbij bestel je best een `Black lie'. Dit is een cocktail gemaakt met witte Bourbon en amandelen. 
Chef Maarten Jordaens is de uitvinder van deze hamburger en vindt het een unieke uitdaging om als eerste een zwarte hamburger in België te lanceren. De ambitie is om topkwalitatieve gourmet burgers te brengen dat betaalbaar is voor de studenten.

Burgers & Booze wil een vernieuwer blijven, dus hij zal regelmatig zijn kaart vernieuwen op basis van wat zijn klanten hem vertellen. Zo raden ze aan om via social media opemrkingen en suggesties te geven.