After sex selfies? Bekijk het tweede foodboard van foodfreak @wimballieu

Wim Ballieu maakt elk magazine een foodboard met toffe venues en interessante hotspots die de Balls & Glory-eigenaar zelf is tegengekomen. In zijn tweede foodboard schrijft hij over onder meer over grappige ijsconcepten, hete pizza’s, after sex selfies, hippe limonades en de mogelijkheden van packaging.

Lemonade
De homemade lemonade of ice-tea kent zijn opmars in koffiebars of foodconcepten. Wim Ballieu over deze trend: ‘Op voorwaarde dat er geen kilo’s suiker toegevoegd worden, ben ik een fan van het eerste uur. En het moet gezegd dat de verkoopprijs - lees marge - van deze kleurrijke drankjes, ons als horecaondernemer belonen voor onze inzet. Wij verkopen ze voor drie euro per glas. In LA zag ik Lemonade, een gelijknamig concept, niet alleen bewonderenswaardig voor zijn lemonades, trouwens!’

Bekijk het tweede foodboard van Wim in het Social Catering magazine.