We zijn jarig! En wie jarig is, trakteert. Wil jij deze zomer naar Rio? Solliciteer dan voor the best job in food!

Vanwege ons vijfjarig bestaan en een extreme drukte op de redactie, zijn we op zoek naar foodies, foodprofessionals of foodfanaten die voor ons op trendreis willen gaan naar Latijns Amerika! Wil jij deze zomer culinair Rio de Janeiro ontdekken en de tofste venues scouten? Meld je dan aan en solliciteer!

Werkzaamheden
Eenmaal aangekomen in Rio ga je voor ons allerlei innovatieve restaurants, hotels en clubs beoordelen. Je krijgt van ons de kans de gastronomie van Latijns Amerika eigenhandig te ervaren. Een soort overzees mysterieshoppen... een beter cadeau bestaat niet, dachten wij zo!

Hoe?
Solliciteren kan door jouw motivatie voor the best job in food te visualiseren. Waarom ben jij de kandidaat die wij zoeken? Maak een te gekke foto, video, moodboard, website, you name it en upload hier jouw sollicitatie!

Verzamel referenties
Natuurlijk zijn wij alleen op zoek naar de beste scouts. Jouw ervaring blijkt uit het aantal referenties die je verzameld. Deze referenties kun je verzamelen door je vrienden te laten stemmen op jouw sollicitatie. Laat zien dat jij de beste sollicitant bent.

Selectie
De sollicitaties met de meeste referenties gaan door naar de tweede ronde. De recruiters van Shoot My Food screenen en selecteren de meest geschikte kandidaat voor de functie van scout.

Periode: augustus 2014
Duur: 7 dagen
Vergoeding: vliegticket, hotelovernachtingen (proefslapen in executive rooms/suites), restaurantbezoek ( gastronomisch en streetfood), transport ter plekke.
Extra: 500 euro honorarium voor eventuele bijkomende kosten.
Vereisten: affiniteit met eten, drinken, gastvrijheid en reizen.

Solliciteer direct!