Combineer het oncombineerbare en je krijgt een flashmob groothandel in vlees, van Zaycon Foods.

Een parkeerplaats, vroeg in de ochtend. Een vrachtwagen komt aangereden en trekt zijn luifel open. Vervolgens verschijnt een auto, gevolgd door een andere en dan nog een andere. Binnen het uur staat er een rij van vijfhonderd wagens. Wanneer ze bij de vrachtwagen komen, laden ze hun bestelde vlees in de kofferbak van hun wagen. Dit voor 50% minder dan bij de traditionele supermarkt en het vlees is ook verser. De klanten hebben hun bestelde vlees in huis een paar dagen na de slachting, vergeleken met vijftien tot twintig dagen voor een typische supermarkt.

Zaycon Foods werd opgericht in 2010 en is in een paar jaar uitgegroeid tot een groothandel met meer dan 150.000 geregistreerde gebruikers op meer dan duizend locaties in de Verenigde Staten.