Food Inspiration schreef er recent al over. Na de baconmania en de kipsnackgekte in de afgelopen jaren, is in Amerika nu de ‘meltmania’ uitgebroken. Populaire dishes als loaded nachos en loaded fries zijn niet aan te slepen. Ook grote restaurantmerken haken er nu op in. En zoals zo vaak met foodtrends slaat de smeltrage ook over naar Europa. TopKing speelt met haar rijkgevulde kaasloempia’s – KaasTengels® – in op de groeiende populariteit van kaassnacks.

Perfecte terrassnack

Iedereen kijkt reikhalzend uit naar een mooie zomer met volle terrassen, met vrolijke gasten die zin hebben in een drankje en een hapje. Borrelsnacks zijn een perfecte margemaker op je kaart. Een biertje met een bitterbal is bij velen favoriet, maar de gast wil tegenwoordig graag wat te kiezen hebben. Bovendien zijn er steeds meer consumenten die minder vlees willen eten, dus vegetarische alternatieven zijn in opkomst. Gaat deze zomer het biertje met kaassnack de nieuwe hardloper worden op het terras?

Zonder knoeien

Er zit vaak één groot nadeel aan al die gerechten met gesmolten kaas. Het is zo’n geklieder. In de keuken, bij de afwas, maar ook bij de gast op het bord. Daar bieden kant-en-klare kaassnacks een uitkomst. Topking speelt daar met KaasTengels slim op in. Deze mini-kaasloempia’s zijn ‘fuzz-free’ zonder knoeien te bereiden én te eten. Ze staan in een handomdraai op tafel want ze hoeven maar 2,5 minuut in de frituur.

Serveer met flair

Een aantrekkelijk geserveerde borrelhap die zijn weg vindt naar de tafel van de buren. Er is geen betere manier om andere gasten op je terras op goede ideeën te brengen. Toch vindt veel borrelgarnituur bedroevend fantasieloos zijn weg naar de tafel. Dat kan beter. Speciaal voor de horeca ontwikkelde Topking een stijlvol kaasplankje, met handige inkepingen, precies op maat voor de perfecte portie KaasTengels met dip. Dit verhoogt de kwaliteitsbeleving en dat is weer goed voor jouw marge.

Zien eten, doet eten

Zeker op het terras geldt: zien eten, doet eten. Zorg dus dat je je borrelsnacks goed onder de aandacht brengt. Zichtbaarheid tijdens het beslismoment van de gast en actieve bijverkoop zijn daarin cruciaal. De kans dat de gast een drankje vergezeld van ‘het lekkerste Kaasplankje van Nederland’ besteld is groter als hij daartoe wordt verleid. Topking ondersteunt ondernemers met POS-materialen voor de originele KaasTengels, zoals een menukaarthouder en insteektafelkaart, zodat je jouw gasten op een goed idee brengt.

TIP: Kaasplankje in snackstijl

KaasTengels zijn er in vier verschillende smaken. Jonge kaas, oude kaas, sweet chili en Old Amsterdam. Iedere smaak kun je herkennen aan een gekleurde streep op het krokante jasje. Presenteer ze in de mix en serveer zo je KaasTengels als kaasplankje, maar dan in snackstijl.

Verras jouw gasten

In de aanloop van het terrasseizoen heeft Topking een speciale horeca-actie: bij aankoop van drie dozen ontvang je nu een gratis serveerplankje.

Ontvang de gratis serveerplank »