Een restaurantbezoek is voor foodies pas geslaagd als het bewijs er van in de vorm van een foodfoto op social media is gedeeld.

In de massa van al die foto’s waken chef Robbie Postma en fotograaf Robert Harrison er voor dat eten iets oppervlakkigs wordt. 

 

Variëteit aan groenten

Als eerste gang serveren we een spannende variëteit aan groenten. Speel bij het creëren van een menu met verschillende vormen en kleuren. Al deze schoonheden uit de natuur kunnen we transformeren tot een bijzondere belevenis op het bord. Geniet!

Ingrediënten: verschillende wortelsoorten, radijs en coutgette. 

 

Diepe blauwe wateren

en kleine selectie uit de diepe blauw wateren van de aarde. Als je een menu met meerdere gangen serveert, geef dan qua portionering per gang net genoeg om de gast naar meer te laten snakken en reikhalzend uit te laten zien naar het volgende gerecht.

Ingrediënten: inktvisinkt, kreeft, mosselen, makreelhuid, octopus, zee-egel en scheermessen. 

 

Dieprode tonen

Hier serveren we rode wijn als aanvulling op de dieprode tonen van het vlees. Wanneer je de juiste drank met een gerecht combineert, kun je een explosie van smaak creëren.

Ingrediënten: glas rode wijn. 

 

Genoeg houtskool 

Nu serveren we een gerijpte en gerookte prime rib van de barbecue. Verschillende kooktechnieken kunnen helpen om variatie te creëren en smaken te intensiveren in het menu.

Ingrediënten: houtskool, rook en agend prime rib.

 

Bekijk de foto's fullscreen in Food Inspiration magazine: Aan Tafel!