Food Inspiration nam een kijkje bij restaurant B-Eat by Las Vegas.

Eten en drinken staan op festival Tomorrowland - naast muziek - centraal in de beleving van de bezoekers. De restaurants die op het festivalterrein te vinden zijn bieden allemaal een unieke, magische ervaring. Zo ook Restaurant B-Eat by Las Vegas. Food Inspiration nam een kijkje bij wat misschien wel the greatest show on earth is.

Over contrast gesproken

Chef en dj staan schouder aan schouder terwijl de feestende gasten worden getrakteerd op gerechten die vol in het zicht - op nog geen meter van de dj – worden bereid. Terwijl je danst worden de gerechtjes uitgeserveerd. Binnen een uur sta je met suizende oren en met een gevulde maag weer buiten, en kan je niet anders dan met grote verbazing terugdenken aan de uitzonderlijke coördinatie tussen muziek en gastronomie die voor deze ervaring nodig was.

Benieuwd naar het hele verhaal van de chefs van Tomorrowland? Lees dan het artikel in de nieuwe editie van het Food Inspiration magazine: Design & Mood.