Vers van de pers: het FI jaarboek 2017! De jaarlijkse dosis inspiratie voor foodprofessionals. Heb jij hem al?

Wie op de Food Inspiration Days geen exemplaar heeft kunnen bemachtigen, kan hem nu bestellen in onze webshop: het Food Inspiration jaarboek 2017. De jaarlijkse dosis inspiratie voor chef's, ondernemers, conceptontwikkelaars, studenten en foodserviceprofessionals.

Thema: Based on a true story 

Het is definitief over en uit met fake, met onecht, met ongezond, met onwaar. De succesvolle concepten, merken en menu's van de toekomst zijn gebaseerd op ware verhalen. Transparant, open, oprecht, eerlijk, integer en inspirationeel. Based on a true story. Verhalen met roots, menu's die ingrediënten hebben uit hun omgeving, concepten die trots zijn op hun heritage, producten met terroir.


 

Het Food Inspiration Jaarboek:

• Algemene beschouwing van 2017
• De trends voor 2017
• 2x mini cityguide
• Inspirerende fotoseries
• Overzicht foodservice omzetcijfers 2016
• 192 pagina's inspiratie

Relatiegeschenk / kerstpakket

Interesse om het jaarboek cadeau doen aan personeel of relaties?
Neem contact met op met tessa@shootmyfood.com voor de mogelijkheden. 

Coverfoto: Rahi Rezvani