Een labo voor de No Fixed keuken @lescamionneuses

We kennen al de coworking plekken die kantoren, wifi-verbinding of een vergaderruimte aanbieden, maar weet je wat een culinaire coworking is? Hier kunnen cateraars, patissiers, foodtrucks en andere koks beschikken over machines en gereedschappen zoals inox tafels, koelkamers, kookplaten, ovens, potten, pannen, snijplanken en veel meer.

Jij, je verse producten en je talent

‘L'Office', die in februari 2014 door de Parijse 'Les Camionneuses' werd gelanceerd, is een laboratorium voor 'No Fixed Keuken’. Alle ambachtelijke koks hebben niet altijd de ruimte of de financiële middelen om over een keuken en geschikt materiaal te beschikken. Een gedeelde keuken is een gezamenlijke ruimte waar je je talenten in de beste omstandigheden kan ontwikkelen. De kok kan eenvoudig met zijn producten en creativiteit aankloppen. Hij beschikt dan over de nodige apparaten voor de opslag van grondstoffen, de voorbereiding en het koken.

In een professionele en dynamische omgeving kan je ook andere  professionals ontmoeten: uitwisseling van ideeën, tips, proeven, kijken, ... 'The Office' is een flexibele plek en stel eveneens priveruimtes voor om je culinaire geheimen te bewaren.
Chef voor een uur, een dag chef of voltijds, de verschillende tarieven en abonnementen zijn aangepast aan je behoeften en ambities.

Een innovatief concept dat de culinaire creativiteit ondersteunt en biedt hem de kans om te groeien.