Gin & tonic fanaat? Proef de bijzondere creaties van Brusselse creatievelingen in pop-up bar Imagin.

De liefhebber van gin & tonic kan deze maand het geluk niet op in de Belgische hoofdstad. In de Brusselse pop-up bar Imagin worden van 29 mei tot en met 5 juli signatuur Gin & Tonics geserveerd van vijf Brusselse top creatievelingen. 

Imagin
De pop-up bar is te vinden in de Brusselse tuinen ‘Les Jardins de Bagatelle’ en bestaat uit een grote tent die gedeeltelijk gemaakt is van aaneengenaaide jeans.

Infused with imagination
Imagin is een initiatief van ginmerk Bombay Sapphire en tonicproducent Fever-Tree. Zij selecteerden vijf creatievelingen die ieder een eigen speciale variant op de gin & tonic presenteren in de vijf weken dat de pop-up bar geopend is.

Signatuur G&T
Mixoloog Ran van Ongevalle beet het spits af. Van 29 mei tot 5 juni was zijn signatuur G&T te proeven. Hierna stonden de cocktails van sterrenchef Bart de Pooter en kunstenaar Stéfane Halleux op de kaart. Modeontwerper Didier Vervaeren en culinair artiest Laurence Soetens tonen tot 5 juli hun creaties.

Alle belangrijke informatie op een rij:
Wat: Pop-up bar Imagin
Waar: Herdersstraat 17, Brussel
Wanneer: 29 mei t/m 5 juli
Website: www.imaginbrussels.be