De @NDSM_Werf begint steeds meer vorm te krijgen. @Kraanhotel maakt deze hotspot nog hotter. Bekijk het hier!

Slapen in een historische scheepskraan? Faralda NSDM Kraanhotel in Amsterdam maakt het mogelijk. De vijftig meter hoge kraan is omgetoverd tot een hotel, met slechts drie kamers: The Mystic Suite, Free Spririt Suite en Secret Suite. Een aanwinst voor het NDSM-werf.

Kraanhotel
Het Faralda NSDM Kraanhotel heeft meer te bieden dan alleen drie hotelsuites. Je kunt bungeejumpen met vrije val van tientallen meters en een zwaai van negentig meter. Verder is er op het dak, vijftig meter hoog, een jacuzzi platform. Hiermee hebben ze het enige en hoogste jacuzzi-terras met een uitzicht over het IJ en Amsterdam. De kraan draait langzaam mee met de wind.

Op dertien meter hoog is Het Faralda Production Company gevestigd. Samen met Dutch View worden hier televisie opnames gemaakt en verzorgd. Formats worden ontwikkeld en muziek- en festivalevents georganiseerd. De studio kan tevens aangeleverd worden als een ‘Black Box’, hiermee kunnen huurders van deze ruimte hun eigen sfeer creëren.