Vanaf heden maakt foodfreak @wimballieu elk magazine een Foodboard met toffe venues en no-nonsense food concepten:

Wim Ballieu maakt elk magazine een foodboard met toffe venues en interessante hotspots die de Balls & Glory-eigenaar zelf is tegengekomen. In zijn allereerste foodboard schrijft hij over onder meer mono-dish restaurants, de op- en terugkomst van de pistolet en M.O.B, een plantaardig en bourgondisch fastfoodrestaurant.

Lavendelchampagne
Bij MOB heb je volledig het gevoel in een gewone fastfoodketen te zitten, en dus niet in een veganistisch huisje. Maar wel serveren ze er champagne met lavendelbitters en fastfood, volledig gebaseerd op natuurlijke en licht-veganistische principes. Het broodje wordt vervangen door twee frisse blaadjes witte kool, een burger van natuurlijke en gezonde producten, mayonaise daartussen en een portie goudgebakken frietjes. Frietjes en mayonaise horen er altijd bij, toch?

Meer over MOB en andere door Wim gespotte concepten vind je in ons magazine.