Monday movie night: Kijk achter de schermen op een cruiseship waar wel 200.000 maaltijden per week worden gekookt.

Welke documentaires moet je gezien hebben om het voedseldebat te volgen? Welke TED-sprekers zorgen voor nieuwe inzichten? En welke films zorgen voor een dosis inspiratie? We geven we je elke week een kijktip - zowel klassiekers als nieuwe films - om je vakkennis te updaten en je te inspireren. Deze week raden we je de documentaire The World's Biggest Cruise Ship uit de serie Mega food van National Geographic aan.

23 keukens

Op het cruiseschip Oasis of the Seas worden in een week tijd meer dan 200.000 maaltijden met verse ingrediënten bereid door 250 chefs. Op een avond worden 5.000 mensen binnen zes uur gevoed. Hoe gaat het eraan toe in deze 23 keukens en hoe wordt zo’n grote organisatie gemanaged? Kijk mee!

Bekijk de documentaire hier: