Van gezond naar energizing, naar purifying en healing. De health-trend gaat de volgende fase in.

Van gezond naar energizing, naar purifying en healing. De health-trend gaat de volgende fase in. Eten krijgt niet alleen de status van medicijn, maar ook van zuiverend en helend voor lichaam en geest.

Lab Organic , een sapbar in Londen serveert biologische ‘cold press’ fruit- en groentesappen, superfood blends, zuivelvrije notendranken, raw food en glutenvrije snacks – allemaal samengesteld door een voedingsdeskundige.

Het motto: food is medicine. Hier wordt inspiratie gecombineerd met wetenschap. Elk recept biedt een breed scala van voordelen voor de gezondheid. Ze brengen voedzaam fastfood bij de drukke Londenaren. In hun recepten een overvloed aan groenten, fruit, noten, gezonde vetten en volle granen, essentieel voor een optimale gezondheid.

Community

Naast gezondheid schenken ze veel aandacht aan duurzaamheid in hun bedrijfsvoering. Ze willen hun carbon footprint zoveel mogelijk verkleinen door te kiezen voor composteerbare of 100% recyclebare verpakkingen. Om de community erbij te betrekken, organiseren ze health-gerelateerde lezingen en seminars en werken ze samen met gyms, yogascholen, fitnesscentra en bedrijven en goede doelen die health promoten.

Verrot handige trends

Benieuwd naar meer verrot handige trends die ons in 2015 te wachten staan? Bekijk ze in de nieuwe Het wordt een rot jaar-editie