High-end broodconcept #PistoletOriginal blaast de ronde pistolet met kenmerkende groef weer nieuw leven in!

Pistolet-Original is een nieuw broodjesconcept met pistoletbar en delicatessewinkel. Tijdens Vision2014 werd dit concept al als veelbelovende nieuwkomer gepresenteerd en nu zijn ze dan ook - in Zavel, Brussel - daadwerkelijk open for business. Op zoek naar de authentieke smaken en herinneringen van vroeger?

Kenmerkende groef

Naast ruim een dozijn traditionele en klassiek belegde broodjes, serveren ze bij Pistolet-Original ook warme pistolets met witte pens en gestoofde ui of gekonfijt varkensvlees. Authentiek aan de pistolet is zijn krokante buitenkant en kenmerkende groef. Hier moeten de pistolets van bakker Yves Guns dan ook eerst aan voldoen voordat ze over de toonbank gaan. Verder brengen ze vergeten beleg zoals rolmops, bloempanch, kipkap, potjesvlees of mandjeskaas weer terug in de belangstelling en op de menukaart.