Lunchen met Barbie of bediend worden door een futuristische samoerai-robot? De must visits van 2014!

In 2013 hebben we al heel wat eigenaardige concepten voorbij zien komen. Maar het kan nog veel vreemder. Hieronder een drietal bijzondere concepten die je in 2014 toch eigenlijk wel zou moeten bezoeken!

Lunchen met Barbie?
Op nog geen vijf minuten loopafstand van het Hello Kitty Café vind je het gethematiseerde Barbie Café. Hier staat Barbie en accessoires in het middelpunt van de gehele culinaire ervaring. Roze lekkernijen, Barbie interieur en honderden Barbiepoppen. Je moet er alleen wel even voor afreizen naar Taipei in Taiwan. Roy Donders, eat your heart out.

Magic Restroom Café
Het Magic Restroom Café in Los Angeles heeft een door poep geïnspireerd menu. Veel vreemder dan dit kan het niet worden. Verschillende gerechten zijn hier vernoemd naar poepige dingen als ‘black poop’ voor een chocolade sundae, ‘constipation’ voor zha jiang mian en ‘bloody number two’ voor een vanille-aardbei sundae. Het interieur bestaat uit badkamertegeltjes en toiletpotten. Vind je het ongemakkelijk om op zo’n open toilet te zitten? Dan kun je deze sluiten, maar dan heb je geen rugleuning meer. 

Robot Restaurant
Het Hajime Robot Restaurant in Bangkok lijkt op het eerste oog misschien niet zo uitzonderlijk, totdat een robot voor je tafeltje verschijnt en de bestelling voor je neus neerzet, een dansje doet en dan ook nog eens de tafel voor je afruimt! Houd je van techniek en futurisme en mocht je binnenkort naar Bangkok gaan? Dan is dit concept zeker het bezoekje waard!