Wil jij trends en inspiratie 24/7 binnen duimbereik? Probeer dan de app Trendement een maand gratis!

Trendement  is de ‘Spotify’ van foodtrends, een inspiratietool voor je team. Het mobiele venster voor foodprofessionals met een onuitputtelijke bron van inspiratie. 

Persoonlijke voorkeuren

Maak je eigen keuze tussen de categorieën en krijg een gepersonaliseerde trendline. De app geeft in jouw trendline alleen de nieuwste artikelen weer die voor jou interessant zijn. Deel jouw favoriete berichten met je collega’s, werknemers of vrienden en verspreid de inspiratie!

Gratis proefmaand

Probeer Trendement nu een maand gratis uit. In deze gratis proefmaand heb je recht op een multi-abonnement, oftewel toegang voor vijf personen! Na deze maand kun je een abonnement nemen op Trendement om toegang te blijven houden tot alle nieuwste ontwikkelingen.

Exclusieve content

Naast hapklare brokken met trends, wordt er exclusieve content geplaatst. Bekijk video-interviews met succesvolle ondernemers en lees over de nieuwste ontwikkelingen in de food-branche.

Home made

Trendement is ontwikkeld door Food Inspiration en ‘from scratch’ opgebouwd, dus volledig uniek. Trendement biedt dagelijkse inspiratie op het gebied van trends en rendement. De content kan tussen de bedrijven door bekeken worden en heeft een gemiddelde leesduur van 2 minuten.

 

 

Trendement. De app voor horeca ondernemers, food, foodretail en hospitality organisaties. from Food Inspiration on Vimeo.

 

Ga naar trendement.nl voor meer informatie.