New Rough ervaren in Londen? Wij serveren alvast drie concepten die je niet mag missen:

Obers die in de zaal navigeren met grote stukken, terwijl aroma’s van gegrild en gerookt vlees je appetijt prikkelen. Een houten plank met daarop blinkende roze lapjes. That’s it. Het Nieuwe Ruig heeft London in haar greep.

Flat Iron

New rough zelf ervaren? Lees in ons magazine alvast over drie concepten in Londen die je niet mag missen, waaronder Flat Iron in Soho. Slagersschorten die verspreid tentoongesteld worden aan de inkom, een interieur van gehavend beton met gietijzeren geëmailleerde lampen uit het oorspronkelijk Smithfield Meat Market en opgezette slagersmessen op de muur.

Reserveren kan je hier niet. En eerlijk gezegd, is dit helemaal niet erg want een groot deel van de fun is het wachten in de ondergrondse cocktailbar waar je kan genieten van een strakke wijnkaart, ambachtelijke bieren en een variatie van verse St.John donuts met zelfgemaakte vullingen. Wie zegt dat dessert niet als eerste kan komen?

Lees het magazine voor de andere twee concepten.