Trendscout @IdoEssed gaat zeker terug naar Rio! Tot die tijd doen we het met zijn verhalen. #bestjobinfood terugblik:

'Ik ben een week terug van mijn trip voor de #bestjobinfood in Rio en nog steeds bezig met het verwerken van alle indrukken. Zoals ik al eerder schreef, wat een fantastische week! De vriendelijkste mensen, het lekkerste eten en natuurlijk zo nu en dan een caipirinha. Maar hoe zit het met de trends in Rio? Want daar ging het uiteindelijk allemaal om.'  Lees de laatste #bestjobinfood-blog van Ido hier.

#bestjobinfood in Rio

Ido Essed was voor Food Inspiration een week in Rio om de laatste foodtrends op te snuiven en ons hiervan op de hoogte te brengen. Tijdens zijn trip hield hij voor ons een dagboek bij. Ido's dagelijkse verhalen tijdens #bestjobinfood gemist? Bekijk ze hier terug:

DAG 1 : take-away sushi tegen een jetlag

• DAG 2: foodevent Rio Gastronomia

• DAG 3 & 4: op bezoek bij chef Katia Barbosa

    

DAG 5: van boomhut tot rooftopbar

DAG 6: de favela's en goodbye