Het persoonlijke verhaal van @SergioHerman over de sluiting van Oud Sluis, gebundeld in het boek DESIRE.

‘De sluiting van Oud Sluis is voor mij een zeer persoonlijk en beladen onderwerp,’ zegt Sergio Herman. Sergio Herman, chef-kok en eigenaar van driesterrenrestaurant Oud Sluis, maakte eerder dit jaar bekend dat de deuren van Oud Sluis op 22 december 2013 definitief sluiten. Hij besloot om zijn verhaal te bundelen en in een boek uit te brengen. In samenwerking met schrijfster Mara Grimm en uitgever en fotograaf Tony Le Duc verschijnt in maart 2014 het boek DESIRE. Vanwege een beperkte oplage is het mogelijk om in te tekenen voor DESIRE op www.desire-sergioherman.com.

Tweeluik
DESIRE bestaat uit twee delen. Het eerste deel bestaat uit foto’s van de belangrijkste gerechten uit het laatste jaar van Sergio Herman. Het tweede deel is een persoonlijk boek met een serie van interviews die Mara Grimm met Sergio Herman heeft gevoerd.