Wat denken de experts, critici en chefs over dit restaurant? Aan Tafel deel het met je.

U wilt uit eten gaan, maar weet nog niet waar naar toe? Aan Tafel is een mobiele applicatie waar u, door middel van recensies van eerdere gasten, critici en experts, direct een tafel kunt boeken bij één van de vele restaurants bij u in de buurt. 

De applicatie, gemaakt door het Belgische bedrijf Truvo, is overzichtelijk en bovendien voorzien van smakelijke foto's van heerlijke gerechten. Niet alleen biedt de app de mogelijkheid om gemakkelijk en snel een tafel te boeken, maar kunt u ook nog een taxi naar huis bestellen indien de avond iets langer duurt dan verwacht.

Aan Tafel is gemakkelijk te downloaden in één van de online webshops App Store, Google Play en de Windows Store en is beschikbaar voor zowel de tablet als de telefoon.

Vergeet vooral niet om uw eigen mening te delen met uw buurt.