Een goede vol-au-vent is misschien wel het ultieme comfort food, en bovendien een typisch Belgisch gerecht. In het gerecht kun je de lekkerste ingrediënten verwerken. Door de vol-au-vent af te toppen met room, krijg je de herkenbare volle smaak. Heb jij het beste recept voor dit populaire gerecht? Dan nodigt zuivelspecialist Inex je uit om deel te nemen aan de zoektocht naar de lekkerste vol-au-vent van België! De chef met het beste recept gaat naar huis met € 1.000,- shoptegoed van Inex én een Thermomix TM5.

De wedstrijd

Inex daagt alle chefs in België uit om hun lekkerste vol-au-vent te bereiden op basis van Inex’ veelvuldig bekroonde Belgische room 40%. De chef met het winnende recept wordt bekroond tot ‘De beste vol-au-vent-chef van België’! Wacht daarom niet en stuur voor 31 juli 2024 jouw lekkerste vol-au-vent recept in via de website.  

Jury en prijzen

Een professionele jury, met o.a. topchefs Christophe Hardiquest en Lode De Roover, selecteert een top 5 van de ingezonden recepten. Laat je creativiteit de vrije loop en ga aan de slag met een hoofdingrediënt naar keuze. De 5 beste chefs worden uitgenodigd om hun recept tijdens de finaledag op 14 oktober live te bereiden in de professionele keuken van De Melkerij in Bavegem. Zij strijden die dag voor de titel van lekkerste vol-au-vent van België. Naast de eer, media-aandacht en eeuwige roem, gaat de winnaar ook nog eens naar huis met €1.000,- shoptegoed van Inex én een Thermomix TM5!

Inschrijven en deelnemen

Maak jij de lekkerste vol-au-vent van België? Meld je aan en deel jouw beste recept via de Inex wedstrijdpagina vóór 31 juli 2024. 

Doe mee met de wedstrijd »

 

Over Inex

Inex is een Belgisch familiebedrijf dat kwalitatieve zuivelproducten maakt met respect voor dier en natuur. Deze zuivelproducten worden gemaakt met weidemelk van eigen bodem, afkomstig van boerderijen uit de streek. Met deze weidemelk worden producten van de allerhoogste kwaliteit geproduceerd, waaronder Inex room 40%. Wist je dat deze premium room voor het 7e jaar op rij de hoogst haalbare score behaalde tijdens de Superior Taste Award 2024?