Volgens Line Couvreur is het de schuld van haar moeder dat ze met een passie voor biologische kwaliteitsproducten werd besmet.

Met daarnaast een fijnproever als vader kon ze niet anders dan uitgroeien tot bevlogen levensgenieter, gourmand en chef. Reik haar een rumcocktail aan en het feest is compleet.

Rasechte onderneemster

Kwaliteit gaat boven kwantiteit volgens Line, en dat is een devies dat ze in al haar keukens volgt. Recepten uitwerken, koken en workshops geven doet ze intussen op de drie verschillende locaties van Les Filles. Zo heb je de flagship store met een huiskamerrestaurant, kruidenwinkel en kookatelier, een ‘resto’ in Elsene en de jongste vestiging binnen het Europese parlement. Daarnaast voorziet ze met haar zakenpartner catering op vraag voor bedrijven, events én particulieren. 

Benieuwd naar de ziel van Line? Bekijk dan het videointerview in de nieuwe editie van het Food Inspiration magazine: Eten, meten, weten.