Een klassiek concept: Trzeniewski in Wenen. Een mini-sandwich en een mini-biertje in de ochtend. Het leven is goed hé, Hans Steenbergen.

In de rubriek Flashback! hebben we de afgelopen weken teruggeblikt op al het moois dat we in de afgelopen jaren hebben gemaakt. Twee jaar geleden reisden we naar Wenen waar we in een klassiek concept een nieuwe trend ontdekten.

Precies genoeg 

Na de Eerste Wereldoorlog hadden de mensen niet veel geld te besteden en daarom werden de porties en ook de prijzen verkleind. De Poolse oprichter van Trzeniewski maakte hier zijn unique selling point van. En dit wordt gedaan tot op de dag van vandaag. Mini-sandwiches voor één euro en een klein glas bier, genaamd ‘Pfiff’, ook voor een euro. Precies genoeg om van te genieten.

Bekijk hier de video:

In de 100e editie van het magazine zetten we onze beste ontdekkingen in de spotlights. Benieuwd?

Foto: Roger (Flickr.com)