Wat eten we vanavond? HNGRY antwoord op de vraag op een praktische en originele manier.

Bij HNGRY wordt alles gedaan om de klant te inspireren en zijn leven makkelijker te maken. De afdelingen zijn gerangschikt per gerecht in plaats van per ingrediënten. De klant kiest tussen een tientallen gerechten, die elke week veranderen. In de schappen vindt hij alle noodzakelijke ingrediënten voor het recept

           

Op deze manier koopt de klant alleen de hoeveelheid ingrediënten die hij nodig heeft. Het is niet meer nodig om een hele bos basilicum te kopen als je alleen maar een paar bladeren nodig heb. Een steekkaart van het recept is voorzien om de klant in zijn keuken te begeleiden Suggesties voor wijn en geschikte gereedschappen voor de voorbereiding zijn ook beschikbaar voor elk recept. De prijs van het gerecht verschilt tussen 5 en 10 euro per persoon.

Een innovatief concept dat van boodschappen een inspirerende en lekkere ervaring maakt.