Hoe vind je superpromoters en hoe zet je ze in? @Sabinevanwylick over deze belangrijke groep enthousiaste mensen.

'Als je een bedrijf start, heb je vaak een paar enthousiastelingen in je directe omgeving die geloven in je product of dienst. Maar ook als je groeit zijn deze mensen van ongelooflijk grote waarde voor je bedrijf.

‘Superpromoters’ noemt Rijn Vogelaar deze mensen in zijn enthousiasmetrilogie ‘Flame, Flow, Flood’. Superpromoters zijn een belangrijke partner voor je bedrijf. Niet alleen om je product of dienst te promoten, maar ook om mee te denken. Het zijn immers mensen, die je product of dienst goed kennen, die er positief over zijn en die erover praten in hun sociale omgeving. Maar het zijn ook mensen die enthousiasme kunnen overdragen op anderen. En die mensen moeten we koesteren!'

Lees de hele blog van Sabine hier.