Een artikel gemist? Elk weekend laten we het best gelezen artikel nog een keer de revue passeren.

1. Inglorious foods
‘Fruits and vegetables are facing an absurd situation’, volgens supermarktketen Intermaché. Aan de ene kant streven we naar 3 ons groente en 3 stuks fruit per dag. Aan de andere kant gooien we ieder jaar driehonderd miljoen ton van deze levensmiddelen weg. In het kader van het ‘European year against food waste’ introduceerde Intermarché, de derde grootste supermarktketen in Frankrijk, the Inglorious Fruits&Vegetables. Een film, poster en radio campagne die de schoonheid viert van de ;the Grotesque Apple’, ‘the Ridiculous Potato’, ‘the Hideous Orange’, ‘the Failed Lemon’, ‘the Disfigured Eggplant’, ‘the Ugly Carrot’ en ‘the Unfortunate Clementine’. Bekijk de video in het artikel.