Fuel For Life #EssenceCuisine. Je eet hier raw & pure tot 30 juni, dan sluit het pop-uprestaurant haar deuren weer!

Pure ingrediënten die niet verhit worden boven 48° Celsius. Gerechten volledig vrij van geraffineerde suikers, melkproducten, gluten en kunstmatige toevoegingen. Fuel For Life noemen ze het bij pop-up resto Essence Cuisine in Gent.

Jonge entrepreneur Bart Roman - medeclubeigenaar van Kitsch, Magic en Club 69 - richtte samen met Julie van den Kerchove - professionele ‘raw food’ coach, chef en schrijfster - Essence Cuisine op. Dat smaakvol en gezond eten samen kan gaan, wordt hier wederom bewezen. Je kunt bij Essence terecht voor lunch en diner, brunch in het weekend en take-away.

Tot 30 juni
Wil je Essence bezoeken, wacht dan niet te lang. Dit pop-uprestaurant sluit haar deuren op 30 juni!