Weegschaal meet exacte voedingswaarde van de bereide maaltijd en eetgewoonten van de gebruikers.

 

De Prep Pad is een weegschaal die de exacte voedingswaarde meet van de bereide maaltijd, en die de eetgewoonten van de gebruikers bepaalt.

Wat je vaak hoort wanneer je wil afvallen, is de noodzaak van een evenwichtige voeding., Afgezien van de labels die op de verpakking staat, is het moeilijk voor consumenten om precies te weten welke voeding ze kopen. De Prep Pad berekent de exacte voedingswaarde van de maaltijd, en houdt de eetgewoonten bij. Koks kunnen de schaal gebruiken om hun traditionele werk te doen - nauwkeurig afwegen van de ingrediënten - maar het is ontworpen om veel meer gegevens te verstrekken, dankzij een ingebouwde app. Gebruikers plaatsen simpelweg het eten op de weegschaal, geven aan wat het is, en de app levert informatie over het eten. De app telt de voedingswaarde van de verschillende voedingsmiddelen in het gerecht en toont de gebruiker hoeveel calorieën, eiwitten en vetten zijn in hun maaltijd krijgen. Ze kunnen dan in ‘real time’ beslissen wat ze toevoegen of weglaten. De app onthoudt ook wat iedere gebruiker heeft gegeten - nuttig voor degenen die hun gezondheid willen verbeteren met specifieke dieetwensen.