Eigenlijk is ze nog maar net begonnen...

Estée Strooker is een verwarrende aanwezigheid in de culinaire scene. Jong én ervaren en succesvol serie-entrepreneur. Vrouw én prijswinnend en gevierd chef-kok.

 

Tegelijk zoeken, strijken, overleggen 

Wie een kijkje in het leven van Estée Strooker waagt, bestudeert een universum van chaos, energie, openheid en gedrevenheid. Als we voor de afspraak voor het interview binnenstappen zit ze nog verwoed te typen om een deadline te halen en te overleggen met haar team. Als de fotograaf enkele ogenblikken later ook voor de deur staat begint ze tien dingen tegelijk te doen: kleding uitzoeken, op zoek naar lipstick, kleding strijken en overleg met kok Chantal omdat Estée de shoot niet in de agenda had gezet en de keuken niet precies weet hoe de asperges voor vanavond moeten worden voorbereid.

 

Een licht geschrokken blik 

Na een tornado van overleg, activiteit, lastminutemails en een wirwar van losse eindjes die snel aan elkaar worden geknoopt is Estée er klaar voor. We stellen voor met haar mee te rijden naar de eerste locatie waarmee ze ons kennis wil laten maken. Een licht geschrokken blik richting de rode Citroën aan de overkant van de straat. “De auto is wel een rommeltje hoor. En hij ruikt misschien een beetje vreemd. Ik vervoer de vis en zo er altijd mee.” Welkom in de wereld van Estée.

 

Wil je deze feature verder lezen? Word lid van Food Inspiration print magazine, onze glossy die 4x per jaar uitkomt.

 

Foto: Rahi Rezvani