Genieten van veggie soulfood in Brussel bij Oficina

Verantwoord ondernemen

Biologisch comfort-food met producten van lokale boeren, daarin wil Oficina uitblinken. En die missie trekken ze ook door in het interieur en de setting van het restaurant. Alle gebruikte materialen zijn ofwel ecologisch of gerecycleerd. Over maatschappelijk verantwoord ondernemen gesproken. 

Veggies first

De kaart is voor minstens de helft vegetarisch. Verder staan er ook altijd twee vegan gerechten op de kaart. Bijzonder is ook dat sommige groenten gerecupereerd zijn. Dat zijn groenten, planten en kruiden die volgens de supermarkt onverkoopbaar zijn, maar waar de chefs in een handomdraai een signature dish van kunnen maken.

Bekijk de video over Oficina in de nieuwste editie van Food Inspiration magazine: Slimme Concepten.