Creative urban dining and drinking, dat is volgens chef Nicolas Decloedt en bartender Matthieu Chaumont waar Humus x Hortense voor staat. Samen serveren ze hartige cocktails en een verfijnde groentekeuken in Elsene.

100% Plantaardig

Fullblown vegetarische gastronomie was tot voor kort een verre droom voor Brussel. De creatieve verdienste van bartender Matthieu en chef Nicolas om hun krachten te bundelen, is dan ook een schot in de roos. Hun project wordt meegedragen door Caroline Baerten, de partner én het klankbord van Nicolas. 

Bewust barok

Over het decor is bewust nagedacht. Terwijl je de afgelopen jaren voornamelijk minimalistische interieurs zag terugkeren met een voorliefde voor Scandinavische esthetiek, kozen Nicolas en Matthieu bewust voor een barok kader, een curieus overblijfsel van het voormalige theesalon dat hier voordien gevestigd was. 

Food Inspiration ging op bezoek bij Humus x Hortense en maakte een videoreportage. Bekijk deze in het nieuwe Food Inspiration Magazine: Superboeren!