We zijn in een tijdperk beland waarbij er meer behoefte is aan samenwerking. We worden uitgenodigd om creatief te zijn door over de grenzen te kijken van onze eigen onderneming.

Er is een grote noodzaak om kennis en informatie met elkaar te delen. De veranderingen gaan zo snel dat we ons vizier voortdurend moeten bijstellen. We creëren meerwaarde door ideeën uit te wisselen met collega’s en door onze gasten te betrekken in ons verhaal. De sharing economy is hier en nu: denk maar aan de nieuw opkomende restaurants die breken met de traditionele driedeling van een voor-, hoofd- en nagerecht en gasten gerechten met elkaar laten delen.

Het thema: S-amen

Vandaag staan we voor de keuze. Blijven we ons ondernemerschap zien als een individuele aangelegenheid of kunnen we elkaar slimmer maken? Door te delen vermenigvuldig je. Daarom is het is nu tijd om te delen en elkaar te vertrouwen in het groeiproces. Met tips van elkaar kun je de goede koers bepalen. Het is nu samen of… Het is nu amen en over en uit. Vandaar het thema: s-amen.

De sprekers (tot nu toe):

Ondernemers: David Claeys, Paul Florizoone en Eric de Wagenaere
Trendwatchers: Herman Konings, Hans Steenbergen en Tom Palmaerts
Keynote: Dominique & Julius Persoone en Bart Tommelein

De locatie:

La Brugeoise te Brugge

Voor meer informatie: www.visionevent.be