Heb je het @DrinkInsp_Mag al gelezen? In de laatste editie aandacht voor bars. Check it out!

De mens is een dorstig wezen. Liefst willen we overal een drankje kunnen bestellen. Om die reden zien we nieuwe bars ontstaan op ongebruikelijke en onverwachte plekken. Vandaar het thema: Bars everywhere! In het magazine staat een rapportage over Café Charlie's, een bar op een opvallende locatie, namelijk in de Pathé bioscoop aan het Buitenhof in Den Haag.

Bittere cocktails

In dit magazine ook aandacht voor cocktails en longdrinks. Bartenders proberen hun gasten op te voeden met bittere smaken en experimenteren volop met drinkbare (cocktail)bitters. Maar heeft de Nederlandse horecagast daar niet een te zoet smaakprofiel voor? Cocktailexpert Timo Janse van Door 74 bespreekt bitters en geeft een demo van drie cocktailrecepten.

Trends en ontwikkelingen

En verder: wat zijn de nieuwste ontwikkelingen op drankgebied en hoe staat de branche er cijfermatig voor? Doe je voordeel met het trendartikel in deze editie. 

Lees hier het Drink Inspiration Magazine.