Verlaten Amsterdam is booming business. De 6 leukste hotspots in Noord op een rij @TheCoffeeVirus @BistroNoord

Wat eerst een verlaten stukje Amsterdam leek, is nu booming business. Een nieuwe groep creatieve ondernemers kiest bewust voor de charme van de oude en industriële panden die Noord rijk is. Van restaurants in oude fabrieksloodsen tot koffiezaakjes in verlaten kantoorpanden; Noord wordt gehoord!

The Coffee Virus

Kende je The Coffee Virus in de voormalige laboratoria van Shell aan het IJ al? n de hoedanigheid van een bedrijfskantine kun je hier terecht voor goede koffie én lunch. Op de kaart staan altijd twee espresso- en drie filter roasts van onder andere Bocca Coffee , die het gehele proces van selecteren, inkopen, verschepen, proeven, branden en verpakken in eigen beheer heeft. Een gelukje: The Coffee Virus is er niet alleen voor diegenen die een werkplek huren, iedereen is welkom.

Oost West, Amsterdam op haar best

In de nieuwe Amsterdam-editie hebben we dertig concepten in vijf wijken uiteen gezet. We lichten de beste plekken uit om te lunchen, dineren, borrelen of om iets mee te nemen voor onderweg. Zet je trouwe tweewieler in de olie. We gaan op foodtour door 020.

Bekijk de tour in de nieuwe Amsterdam-editie